Ringsted Skytteforening

Året Kammerat

Ringsted Skytteforenings Kammeratskabspokal blev starter op i 2016 i forbindelse med at Lions Club Ringsted skænkede pokal til foreningen da de kunne fejre 40 års jubilæum i 2015.

Formålet med Kammeratskabspokalen er at hindre mobining, og sætte fokus på den gode kammerat . Pokalen er til unge til og med 15 år, og den fungere som en vandrepokal, så den hvert år videregives til en ny kammerat. Lions Club Ringsted Knud Lavard står hvert år for indgravering af navn i pokalen.

2016: Viktoria Jensen

Blev udvalgt som årets kammerat, fordi hun både inde og uden for skydebanen har vist hjælpsomhed, godt humør og så er hun en god kammerat for de andre skytter.
Ringsted Skytteforening | CVR: 29 56 94 52 | Tværalle 8, 4100 Ringsted  | Tlf.: 57616070