Ringsted Skytteforening

Året Kammerat

 
Ringsted Skytteforenings Kammeratskabspokal blev starter op i 2016 i forbindelse med at Lions Club Ringsted skænkede pokal til foreningen da de kunne fejre 40 års jubilæum i 2015.
 
Formålet med Kammeratskabspokalen er at hindre mobining, og sætte fokus på den gode kammerat . Pokalen er til unge til og med 15 år, og den fungere som en vandrepokal, så den hvert år videregives til en ny kammerat. Lions Club Ringsted Knud Lavard står hvert år for indgravering af navn i pokalen.
 
 
2022: Frederik Edske
Frederik Edske møder altid trofast op til træning og til stævner. Han er altid i godt humør og med en kæk bemærkning. Han tænker på de andre skytter og er interesseret og spørger ind til dem, samt hvordan det er gået. Han har næsten lært, at det først er klokken 18:30 skydebanen er åbner, men han kontrollere altid om uret går rigtigt. Han er struktureret, hvis ikke andre piller ved tingene. Frederik Edske er en god kammerat over for de andre skytter og derfor blev han valgt til at modtage kammeratskabsprisen 2022. 
 
 
2021: Daniel Millard
 

 
Daniel Millard er en skytte der altid kommer glad og frisk til træning. Han møder trofast til træning og stævner, hvor han er lydhør for instruktioner og altid yder sit bedste. Når tingene går skævt, så er han god til ”PYT” og komme videre. Når tiden går for ”langsomt” inden træning, så kommer utålmodigheden dog op i ham. Når han er sammen med andre skytter, er han ikke bange for at give igen med sjove kommentarer. Daniel Millard er en god kammerat over for andre skytter, og derfor overrækkes han kammeratskabsprisen 2021
 
 
 2019: Gabrielle Jensen
 
Gabrielle Jensen er en skytte der altid kommer glad og positiv til træning, hun er god til at socialisere med de andre skytter, hvor hendes tale egenskaber og kreativitet er i højsæde. En skytte, der sætter store forventninger til sig selv, men som sjældent er tilfreds med resultatet. Hun en god kammerat over for de andre skytter.
 
 
2018: Daniel Olm
 
 
Daniel Olm, som blev udvalgt som årets kammerat. Daniel Olm er meget udadvendt, vedholdende i sin træning, hjælpsom og han har haft en stor udvikling i 2018. Hertil er han altid i godt humør, både før og efter skydningerne, og han en god kammerat over for de andre skytter.
 
 
 
2017: Mads Kaspersen
 
 
Mads Kaspersen blev udvalgt som årets kammerat. Mads Kaspersen er meget hjælpsom, lydhør, vedholdende i sin træning og han har et fantastisk humør, og hertil er han en god kammerat over for de andre skytter.
 
 
 
2016: Viktoria Jensen
 
 
 Blev udvalgt som årets kammerat, fordi hun både inde og uden for skydebanen har vist hjælpsomhed, godt humør og så er hun en god kammerat for de andre skytter.
Ringsted Skytteforening | CVR: 29 56 94 52 | Tværalle 8, 4100 Ringsted  | Tlf.: 57616070