Ringsted Skytteforening

Året Kammerat

 
Ringsted Skytteforenings Kammeratskabspokal blev starter op i 2016 i forbindelse med at Lions Club Ringsted skænkede pokal til foreningen da de kunne fejre 40 års jubilæum i 2015.
 
Formålet med Kammeratskabspokalen er at hindre mobining, og sætte fokus på den gode kammerat . Pokalen er til unge til og med 15 år, og den fungere som en vandrepokal, så den hvert år videregives til en ny kammerat. Lions Club Ringsted Knud Lavard står hvert år for indgravering af navn i pokalen.
 
 
 
2018: Daniel Olm
Daniel Olm, som blev udvalgt som årets kammerat. Daniel Olm er meget udadvendt, vedholdende i sin træning, hjælpsom og han har haft en stor udvikling i 2018. Hertil er han altid i godt humør, både før og efter skydningerne, og han en god kammerat over for de andre skytter.
 
 
2017: Mads Kaspersen
 
 
Mads Kaspersen blev udvalgt som årets kammerat. Mads Kaspersen er meget hjælpsom, lydhør, vedholdende i sin træning og han har et fantastisk humør, og hertil er han en god kammerat over for de andre skytter.
 
 
2016: Viktoria Jensen
 
 
 Blev udvalgt som årets kammerat, fordi hun både inde og uden for skydebanen har vist hjælpsomhed, godt humør og så er hun en god kammerat for de andre skytter.
Ringsted Skytteforening | CVR: 29 56 94 52 | Tværalle 8, 4100 Ringsted  | Tlf.: 57616070